Menu


Ben jij een ervaren Technisch Applicatiebeheerder en op zoek naar een nieuwe baan? 

Scildon in Hilversum is op zoek naar een

Technisch Applicatiebeheerder (fulltime)

WAT GA JE DOEN? 
Als Technisch applicatiebeheerder bij Scildon zorg je er voor dat de applicaties goed blijven draaien. Je slaat de brug tussen techniek en applicaties, waarbij kwaliteit, stabiliteit en continuïteit centraal staat. Bij verstoringen weet je met je technische kennis de oorzaak te vinden en werk je samen met ontwikkelaars, functioneel- en technisch beheerders en ook leveranciers aan oplossingen. De portfolio van applicaties zijn verdeeld over twee technisch applicatiebeheerders, je krijgt daardoor een breed werkvlak. Je zult veel contact hebben met gebruikers binnen Scildon. Wij verwachten van onze medewerkers dat ze klant- en resultaatgericht zijn en dat ze hun expertise blijven ontwikkelen. Graag ondersteunen we hierbij.

Je wordt onderdeel van het ICT beheerteam, waar al 8 enthousiaste collega’s samenwerken aan het beheren van de applicaties en de infrastructuur. Scildon werkt actief aan de verbetering en vernieuwing van haar producten en applicaties. Om ook voorop te lopen in de online dienstverlening naar adviseur en klant zijn betrouwbare en geavanceerde applicaties en infrastructuur van groot belang. 

WIE ZIJN WIJ?
Scildon is een ambitieuze organisatie die producten levert op het gebied van vermogensadvies, collectieve pensioenen en risicoverzekeringen. We werken samen in een open sfeer, waarbij onze merkwaarden centraal staan: slagvaardig, verbindend, deskundig en vooruitstrevend. Mede dankzij de inzet van onze ruim 170 medewerkers zijn wij al 14 keer uitgeroepen tot ‘Beste Verzekeraar’ in de categorie Particulier Leven Lijfrente en al 3 keer in de categorie Zakelijk Pensioen!

WIE ZOEKEN WIJ?
Ter versterking van ons ICT beheerteam zoeken wij een Technisch Applicatiebeheerder met brede ervaring, die zowel thuis is in techniek als op applicatiegebied. Je beschikt over:

 • HBO werk- en denkniveau (bij voorkeur in informatica richting);
 • Ervaring met database beheer, SQL, BI;
 • Ervaring als beheerder met één of meer business applicaties/omgevingen als Superoffice (CRM), AFAS (HR), PlanetPress, Kofax, OutSystems, Java, Microsoft/ Windows omgeving;
 • In staat om nieuwe applicaties, omgevingen en technieken snel onder de knie te krijgen; 
 • Oplossingsgericht, slagvaardig, initiatiefrijk en enthousiast en een pragmatische aanpak;
 • Communicatief vaardig, flexibel en analytisch sterk. 

  WAT BIEDEN WIJ?
  Naast een jaarcontract (met intentie dit om te zetten in een vast dienstverband) en een brede uitdagende functie biedt Scildon goede arbeidsvoorwaarden. Je maakt deel uit van een hecht team, waarbij volop ruimte is voor eigen inbreng. Kortom: een dynamische omgeving voor enthousiaste mensen die een mooie uitdaging zoeken in de verzekeringsbranche!

  INTERESSE?
  Wil jij onze nieuwe Technisch Applicatibeheerder worden? Stuur ons je motivatie met CV via de button SOLLICITEREN en leg ons uit waarom jij de persoon bent die gaat helpen onze ambities waar te maken. Voor meer informatie kun je ook bellen met onze Recruiter Lydia van der Wal (035-6254816) of kijk op onze algemene site www.scildon.nl. 

  Het raadplegen van online informatie kan deel uitmaken van ons selectieproces