Menu


BEN JIJ EEN GEDREVEN STUDENT DIE OP ZOEK IS NAAR EEN LEERZAME STAGE BIJ EEN PROFESSIONELE ORGANISATIE?

Scildon in Hilversum is op zoek naar een STAGIAIR ACTUARIAAT!

De kerntaken van het Actuariaat liggen op het terrein van actuariële waardering, pricing, waarde- en risicomanagement. Als stagiair krijg je te maken met diverse werkzaamheden op dat gebied. De exacte invulling van de stage is nader (en in overleg) te bepalen.

WIE ZOEKEN WIJ?

Wij vinden het belangrijk dat de stagiair die wij zoeken:

  • Een universitaire opleiding actuariaat, econometrie of wiskunde volgt;
  • Handig is met tools om te kunnen modelleren (zoals “R” en/of Excel);
  • Analytisch, proactief en klantgericht is;
  • Het leuk vindt om op een afdeling met professionals veel te leren.  

WIE ZIJN WIJ?

De afdeling Actuariaat telt 7 collega’s (waaronder 5 actuarissen AG) die zowel zelfstandig als in teamverband bijdragen aan een gezonde bedrijfsvoering binnen een financieel en commercieel beleid. Er wordt in integrale projectteams belangrijke input geleverd aan de ontwikkeling van nieuwe en bestaande producten en aan de implementatie van moderne wet- en regelgevingen zoals Solvency II, en alles wat onderdeel uitmaakt van goed en adequaat risicomanagement.

Scildon is een ambitieuze en toonaangevende organisatie die “value for money” producten levert op het gebied van vermogensadvies, pensioenen en risicoverzekeringen. Binnen onze open cultuur staan onze merkwaarden centraal: slagvaardig, verbindend, deskundig en vooruitstrevend. Wij verwachten van onze medewerkers dat ze klant- en resultaatgericht zijn en dat ze hun expertise blijven ontwikkelen. Mede dankzij de inzet van onze ruim 170 medewerkers zijn wij al 14 keer uitgeroepen tot ‘Beste Verzekeraar’ in de categorie Particulier Leven Lijfrente en al 3 keer in de categorie Zakelijk Pensioen!

WAT BIEDEN WIJ?

Naast een leerzame stage in een professioneel bedrijf, bieden we een stagevergoeding en een reiskostenvergoeding (tenzij je een OV jaarkaart hebt). Je wordt vanuit de organisatie goed begeleid en je krijgt de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen. Kortom: een leerzame omgeving voor een ambitieuze student!

INTERESSE?

Wil jij onze nieuwe stagiair worden? Upload je CV met motivatie via de button SOLLICITEREN op onze website. Vermeld daarbij graag per wanneer je beschikbaar bent en voor welke dagen. Voor meer informatie kun je ook bellen met onze recruiter Lydia van der Wal (035-625 4816) of bekijk onze algemene site www.scildon.nl.

Het raadplegen van online informatie kan deel uitmaken van ons selectieproces.