Menu


Security Manager

Wat ga je doen? 
Als Security Manager ben je verantwoordelijk voor de definitie en updates van het IT Security, Compliance (controls en maatregelen) en Continuity beleid. De belangrijkste verantwoordelijkheden van security management, mede afhankelijk van de gekozen security maatregelen, zijn: 

 • Afstemming inrichting van IT Security en Compliance met de Security Officer;
 • Het doen van aanbevelingen m.b.t. en initiëren van beveiligingswerkzaamheden;
 • Potentiële bedreigingen identificeren en een samenhangende, toekomst bestendige strategie formuleren;
 • Ontwikkelen en beheren van Security baselines, richtlijnen en procedures;
 • Aanspreekpunt (in- én extern) voor IT beveiliging incidenten;
 • Ontwikkelingen op het gebied van IT beveiliging volgen;
 • Verantwoordelijk voor, in samenwerking met de Security Officer, het opstellen, bewaken en bijsturen van het meerjarenplan op het gebied van IT Security en Compliance op een zodanig manier dat het aansluit bij het afdelingsplan en het Informatieplan;
 • Het signaleren van kansen en vertalen naar concrete voorstellen m.b.t. Security;
 • Zorgen voor de implementatie en bewaking van het IT Securityniveau door middel van het Scildon ISMS (controls en maatregelen);
 • Organiseren en coördineren van Security audits;
 • Zorgen voor een periodieke rapportage over de risico’s en voortgang van de acties op het gebied van Security ten einde inzicht aan management te kunnen geven;
 • Voorzitter van de IT Security Meeting.

De afdeling
Je wordt onderdeel van IT & Facilities, waar al 8 enthousiaste IT collega’s samenwerken aan het beheren van de applicaties en de infrastructuur. Scildon werkt actief aan de verbetering en vernieuwing van haar producten en applicaties. Om ook voorop te lopen in de online dienstverlening naar adviseur en klant zijn betrouwbare en geavanceerde applicaties en infrastructuur van groot belang.

Wie zoeken wij?

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt een technische achtergrond;
 • Je beschikt over kennis van en ervaring met Security en Compliance in een IT omgeving;
 • Je bent flexibel, stressbestendig en blijft accuraat;
 • Je manoeuvreert je comfortabel door de organisatiedynamiek;
 • Je bent communicatief vaardig;
 • Je combineert je analytisch denkvermogen met een pragmatische aanpak.

Ons aanbod
Naast een jaarcontract (met intentie verlengen/vast) en een uitdagende functie biedt Scildon goede arbeidsvoorwaarden. Medewerkers krijgen een eindejaarsuitkering. Je maakt deel uit van een hecht team, waarbij volop ruimte is voor eigen inbreng en ontwikkeling. Kortom: een mooie uitdaging binnen een dynamische omgeving in de verzekeringsbranche!

Je volgende carrièrestap start hier…
Voor meer informatie over deze functie kun je bellen met Joost Simons, manager IT & Facilities 035-6252525 of Lydia van der Wal, HR Adviseur (lydia.van.der.wal@scildon.nl)  Je schriftelijke sollicitatie met motivatie en CV ontvangen we graag via de sollicitatielink op onze website https://werkenbij.scildon.nl/. Een extern assessment maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Wij zijn Scildon.
Wij helpen met producten op het gebied van vermogensvorming, pensioenen en risicoverzekeringen particulieren en bedrijven hun financiële doelstellingen te realiseren tegen zo laag mogelijke premies en kosten. We bieden mogelijkheden die de financiële toekomst van klanten en hun nabestaanden veiligstellen. Dat is onze missie; “Nu voor Later”. We doen dat met betrokken medewerkers, die vragen en opdrachten altijd snel en met kennis van zaken behandelen. Met elkaar werken we iedere dag hard aan de ontwikkeling van een bedrijf met een aantrekkelijk leef- en werkklimaat. Waarin we ons thuis voelen en het naar ons zin hebben. We streven naar een goede balans. We bieden een inspirerende werkomgeving waarin je kansen en ruimte krijgt om te groeien. Binnen Scildon zijn de lijnen kort en de werkzaamheden divers. We hebben de afgelopen zes maanden vanuit huis gewerkt. In de tussentijd is ons pand verbouwd, en hebben wij met elkaar Scildon draaiend gehouden, met succes!  Wij kijken er naar uit om weer gezamenlijk in ons nieuwe pand te kunnen werken. Gezien de richtlijnen van de overheid, moeten wij hier zorgvuldig mee omgaan. Wij zullen daarom zolang het noodzakelijk is, nog wat langer grotendeels vanuit huis blijven samenwerken.

Wij vinden het belangrijk om onze bijdrage te leveren aan de maatschappij. Zo is er een uitgebreid vrijwilligersprogramma bij verschillende instanties, zoals Sherpa, waarbij veel collega’s betrokken zijn. We steunen goede doelen en ondernemen duurzaam. We doen ook graag mee aan sportevenementen, zoals de Hilversum City Run, ons jaarlijkse Scildon tennistoernooi en de Roparun. Er heerst een informele en open cultuur binnen Scildon. Als je hier werkt, word je uitgedaagd om je steeds aan te passen aan de veranderende omgeving. Wij vinden het leuk om ons te blijven ontwikkelen. Vanaf januari 2020 zijn we daarom ook over gestapt van een traditionele manier van beoordelen naar een vorm van beoordelen waarin feedback en continu in gesprek zijn leidend zijn. Jij bepaalt je eigen koers van jouw carrière en wij ondersteunen je daar graag mee. 

We blijven op koers door onze merkwaarden; slagvaardig, verbindend, deskundig en vooruitstrevend. Wij willen echt het verschil maken en daarom streven wij naar steeds betere dienstverlening. En met succes. De afgelopen jaren zijn wij door Adfiz uitgeroepen tot de beste zakelijke (pensioen)verzekeraar. En daar zijn we trots op!

Het raadplegen van online informatie kan deel uitmaken van ons selectieproces.