Ben jij een ervaren salarisadministrateur die toe is aan een nieuwe uitdaging?

Scildon in Hilversum is op zoek naar een


Salarisadministrateur / Financieel medewerker 
Ca. 32 uur per week

WAT GA JE DOEN? 
Als Salarisadministrateur/ Financieel medewerker ben je verantwoordelijk voor de volledige salarisadministratie (AFAS) en de daarbij behorende fiscale afdrachten. Daarnaast verzorg je de belaste en onbelaste polisuitkeringen. Jij verricht daarbij ook grootboekmutaties op het gebied van salarissen en polisadministratie. Daarnaast ben je medeverantwoordelijk voor de dagelijkse verwerking van debiteuren- en crediteurenadministratie en de bankverwerking. Kortom een veelzijdige functie waarbij je met diverse systemen werkt, waaronder AFAS, Cobra en FIS2000. Het betreft een brede en uitdagende functie binnen een professioneel team waarbij het belang van de klant centraal staat. De juiste en tijdige verloning van de salarissen voor de medewerkers en polisbetalingen aan de klanten heeft grootste prioriteit. De werkzaamheden bestaan onder meer uit:

 • Verzamelen en verwerken salaris- en persoonsmutaties in het salarissysteem; 
 • Verzorgen van de afdracht sociale verzekeringen/loonbelasting;
 • Verzorging van juiste en tijdige betalingen aan uitkeringsgerechtigden;
 • Verzorgen van de debiteuren- en crediteurenadministratie en de bankverwerking;
 • Verwerken van de journaalposten in én het aansluiten van het grootboek met de subsystemen.

WIE ZIJN WIJ?
De afdeling Finance & Control bestaat uit 11 enthousiaste collega’s. Het team Accounting is hier een onderdeel van en bestaat uit 4 personen. De sfeer binnen de afdeling is informeel, betrokken en collegiaal. Scildon is een ambitieuze en toonaangevende organisatie die “value for money” producten levert op het gebied van vermogensadvies, pensioenen en risicoverzekeringen. Onze cultuur is open, integer, professioneel en collegiaal. Wij verwachten van onze medewerkers dat ze klant- en resultaatgericht zijn en dat ze hun expertise blijven ontwikkelen. Mede dankzij de inzet van onze ruim 170 medewerkers zijn wij al 14 keer uitgeroepen tot ‘Beste Levensverzekeraar’!

WIE ZOEKEN WIJ?
De Salarisadministrateur/ Financieel medewerker die wij zoeken beschikt over:

 • HBO werk- en denkniveau 
 • PDL diploma is een vereiste; Moderne Bedrijfsadministratie (MBA) diploma is een pre
 • Gedegen kennis van salarisadministratie is noodzakelijk; bij voorkeur in AFAS of Cobra
 • Kennis van fiscale wet- en regelgeving op het gebied van sociale verzekeringen
 • Kennis van lijfrenteadministratie en grootboekadministratie
 • Goede beheersing van Excel en Word
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift (Engels is een pré)
 • Flexibel, collegiaal, klant- en resultaatgericht en een echte teamspeler

WAT BIEDEN WIJ?

Naast een jaarcontract (met intentie dit om te zetten in een vast dienstverband) en een brede uitdagende functie biedt Scildon goede arbeidsvoorwaarden. Je maakt deel uit van een hecht team, waarbij volop ruimte is voor eigen inbreng. Kortom: een dynamische omgeving voor enthousiaste mensen die een mooie uitdaging zoeken in de verzekeringsbranche!

INTERESSE?
Wil jij onze nieuwe Salarisadministrateur/ Financieel medewerker worden? Mail dan je CV met motivatie naar Lydia.van.der.Wal@scildon.nl. Voor een impressie van het werken bij Scildon kun je kijken op onze website https://werkenbij.scildon.nl. Voor meer informatie kun je ook bellen met onze Recruiter Lydia van der Wal, op 035-625 4816 of kijk op onze algemene site www.Scildon.nl.


Het raadplegen van online informatie kan onderdeel uitmaken van ons selectieproces.