Menu


Wil jij een leuke administratieve baan in de verzekeringsbranche?

Scildon in Hilversum is op zoek naar een Junior Administratief medewerker Verzekeringen 

Voorkeur:           fulltime dienstverband (38 uur per week)
Salaris:                € 2.000,- € 2.400,- per maand
Contract:            jaarcontract

WAT GA JE DOEN? 
In deze functie zorg je samen met je collega’s van de Businessline Particulier voor het beheer van verzekeringspolissen en het bieden van een uitstekende service aan onze klanten en de financieel adviseurs waarmee wij samenwerken. Je richt je op een snelle en foutloze verwerking van wijzigingen en je zorgt voor een grote klanttevredenheid bij onze relaties. Jouw werkzaamheden zijn onder andere:

  • Beoordelen en verwerken van eenvoudige wijzigingen;
  • Controleren en documenteren van binnenkomende correspondentie van onze klanten en financieel adviseurs;
  • Onderhouden van telefonische en schriftelijke contacten met onze relaties en klanten;
  • Overige administratieve werkzaamheden. 

DE AFDELING
Je gaat aan de slag in een regionaal Client Service Team. Dat is een onderdeel van de Businessline Particulier en staat onder leiding van de Manager Client Serviceteam. Het team is integraal verantwoordelijk voor de acquisitie van nieuwe klanten en het beheer van de bestaande klanten. De Client Service Teams tellen zo’n 45 collega’s en bestaat uit o.a. uit (desk) accountmanagers, (senior) relatiebeheerders, medewerkers verantwoordelijk voor medische en technische acceptatie. Wij zijn een sterk en gedreven team dat respectvol met elkaar omgaat. Wij gaan voor een hoge klanttevredenheid en de beste dienstverlening.

De Businessline Particulier is een gezellige en hardwerkende afdeling. Er wordt in drie regioteams gewerkt met verschillende disciplines aan een hoge klanttevredenheid en aan een uitstekende relatie met onze adviseurs en klanten. Hiervoor beschikken we over een volledig gedigitaliseerd administratiesysteem. 

WIE ZOEKEN WIJ? 
De Junior Administratief Medewerker die wij zoeken is fulltime inzetbaar. Daarnaast zijn de volgende zaken van belang:

  • Heeft minimaal MBO+ werk- en denkniveau;
  • Een gezonde ambitie en bereidheid tot verdere ontwikkeling;
  • Enige ervaring met administratieve werkzaamheden;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Kan snel schakelen, is secuur, straalt enthousiasme uit en heeft een positieve en proactieve instelling.

WAT BIEDEN WIJ? 
Naast een jaarcontract en een uitdagende functie bieden we goede arbeidsvoorwaarden. Je komt in een hecht team te werken, waar je veel kunt leren. Kortom: een dynamische omgeving voor enthousiaste mensen die een mooie uitdaging zoeken in de verzekeringsbranche! 

INTERESSE? 
Ben jij onze nieuwe collega? Stuur ons je CV met motivatie via de button SOLLICITEREN en leg ons uit waarom jij goed past in dit profiel. Voor meer informatie kun je ook bellen met onze HR adviseur Lydia van der Wal, op 035-625 4816 of kijk op onze algemene site www.scildon.nl. 

Het raadplegen van online informatie kan onderdeel uitmaken van ons selectieproces.
* * Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld * *

WIJ ZIJN SCILDON. 
Wij helpen met producten op het gebied van vermogensvorming, pensioenen en risicoverzekeringen particulieren en bedrijven hun financiële doelstellingen te realiseren tegen zo laag mogelijke premies en kosten. We bieden mogelijkheden die de financiële toekomst van klanten en hun nabestaanden veiligstellen. Dat is onze missie; “Nu voor Later”. We doen dat met betrokken medewerkers, die vragen en opdrachten altijd snel en met kennis van zaken behandelen. Met elkaar werken we iedere dag hard aan de ontwikkeling van een bedrijf met een aantrekkelijk leef- en werkklimaat. Waarin we ons thuis voelen en het naar ons zin hebben. We streven naar een goede balans. We bieden een inspirerende werkomgeving waarin je kansen en ruimte krijgt om te groeien. Binnen Scildon zijn de lijnen kort en de werkzaamheden divers. We hebben de afgelopen zes maanden vanuit huis gewerkt. In de tussentijd is ons pand verbouwd, en hebben wij met elkaar Scildon draaiend gehouden, met succes!  Wij kijken er naar uit om weer gezamenlijk in ons nieuwe pand te kunnen werken. Gezien de richtlijnen van de overheid, moeten wij hier zorgvuldig mee omgaan. Wij zullen daarom zolang het noodzakelijk is, nog wat langer grotendeels vanuit huis blijven samenwerken. 

Wij vinden het belangrijk om onze bijdrage te leveren aan de maatschappij. Zo is er een uitgebreid vrijwilligersprogramma bij verschillende instanties, zoals Sherpa, waarbij veel collega’s betrokken zijn. We steunen goede doelen en ondernemen duurzaam. We doen ook graag mee aan sportevenementen, zoals de Hilversum City Run, ons jaarlijkse Scildon tennistoernooi en de Roparun. 
Er heerst een informele en open cultuur binnen Scildon. Als je hier werkt, word je uitgedaagd om je steeds aan te passen aan de veranderende omgeving. Wij vinden het leuk om ons te blijven ontwikkelen. Vanaf januari 2020 zijn we daarom ook over gestapt van een traditionele manier van beoordelen naar een vorm van beoordelen waarin feedback en continu in gesprek zijn leidend zijn. Jij bepaalt je eigen koers van jouw carrière en wij ondersteunen je daar graag mee.

We blijven op koers door onze merkwaarden; slagvaardig, verbindend, deskundig en vooruitstrevend. Wij willen echt het verschil maken en daarom streven wij naar steeds betere dienstverlening. En met succes. De afgelopen jaren zijn wij door Adfiz uitgeroepen tot de beste zakelijke (pensioen)verzekeraar. En daar zijn we trots op!