Menu
Wil jij samenwerken met Outsystems GOEROES die bij Scildon werken? 
Zoek jij naar stabiliteit, minder reistijd en meer zekerheid? 
Wil jij jezelf voor een langere periode binden aan ons? 
Heb jij zin om met ons mee te bouwen? 


Scildon in Hilversum is op zoek naar een ERVAREN OUTSYSTEMS ONTWIKKELAAR.


WAT GA JE DOEN?
Ter versterking van ons specialistische team zoeken wij een ontwikkelaar die zich breed bewezen heeft en in staat is complexe materie om te zetten in software die werkt. We zoeken iemand die met Outsystems heeft gewerkt en daar graag in verder wil.  

Scildon werkt actief aan de verbetering en vernieuwing van haar producten en applicaties. Wij zijn ambitieus en willen voorop blijven lopen in de online dienstverlening naar adviseur en klant. Hierin zijn betrouwbare en state-of-the-art-applicaties cruciaal! Wij gebruiken de beste pakketten uit de markt, aangevuld met in-house ontwikkeling van specifieke functionaliteiten. Als ontwikkelplatform maken wij gebruik van Outsystems. Je draagt de verantwoordelijkheid om het oorspronkelijke idee daadwerkelijk te implementeren en complete applicaties te ontwikkelen.

WIE ZIJN WIJ?
Op de afdeling ICT werkt een enthousiast ontwikkelteam van 12 collega’s. Samen zorgen zij voor de bouw en het onderhoud van applicaties, waarvan de kern in huis ontwikkeld en onderhouden wordt. Scildon is een ambitieuze organisatie die producten levert op het gebied van vermogensadvies, collectieve pensioenen en risicoverzekeringen. We werken samen in een open sfeer, waarbij onze merkwaarden centraal staan: slagvaardig, verbindend, deskundig en vooruitstrevend. Mede dankzij de inzet van onze ruim 170 medewerkers zijn wij al 14 keer uitgeroepen tot ‘Beste Verzekeraar’ in de categorie Particulier Leven Lijfrente en al 3 keer in de categorie Zakelijk Pensioen!

WIE ZOEKEN WIJ?
De outsystems ontwikkelaar die wij zoeken beschikt over; 

  • Een afgeronde hbo-opleiding (bij voorkeur informatica gericht)
  • Kennis en ervaring met Outsystems is een vereiste 
  • Ruime ervaring met agile en het werken in een scrum team
  • Kennis van integraties (.NET, MS SQL server, XML), C# is een pre
  • Competenties; Ben jij slagvaardig en enthousiast? Neem jij het initiatief en heb jij een pragmatische aanpak? Ben je daarnaast ook communicatief vaardig en flexibel? 

WAT BIEDEN WIJ?
Je werkt in een brede uitdagende functie, daarnaast biedt Scildon goede arbeidsvoorwaarden. Er zijn veel mogelijkheden om je verder in Outsystems te specialiseren. Je maakt deel uit van een hecht team, waarbij volop ruimte is voor eigen inbreng.  

INTERESSE?
Wil jij onze nieuwe Outsystems Ontwikkelaar worden? Stuur ons dan je cv met motivatie via de button SOLLICTEREN. Voor een impressie van het werken bij Scildon kun je kijken op onze website: https://werkenbij.scildon.nl. Voor meer informatie kun je ook bellen met onze Recruiter Lydia van der Wal (035-6254816) of kijk op onze algemene site www.scildon.nl.


Het raadplegen van online informatie kan deel uitmaken van ons selectieproces.