Menu


Wil jij een leuke baan in de verzekeringsbranche?


Scildon in Hilversum is op zoek naar een 
Administratief medewerker Pensioen (Medior)

Voorkeur: Dienstverband (36-40 per week)
Salaris: € 2.200,- € 2.600,- per maand 
Contract: jaarcontract 

WAT GA JE DOEN?
In deze functie ben je werkzaam in de Business Line Zakelijk en werk je in het Client Serviceteam Zakelijk. Samen met collega’s ben je verantwoordelijk voor de opmaak van nieuwe pensioencontracten, het beheer van bestaande pensioencontracten en het bieden van een uitstekende service aan onze klanten. Jouw werkzaamheden zijn onder andere het:

  • Beoordelen en verwerken van nieuwe aanvragen en mutaties;
  • Onderhouden van telefonische en schriftelijke contacten met onze relaties en klanten;
  • Fungeren als vraagbaak voor je collega’s;
  • Samen met collega’s zorgen voor een gestroomlijnde administratie van onze pensioencontracten. 

WIE ZIJN WIJ?
Wij zijn Scildon. Een ambitieuze en toonaangevende organisatie die producten levert op het gebied van vermogensadvies, pensioenen en risicoverzekeringen. Binnen onze organisatie gaan we respectvol en vriendelijk met elkaar om. Er heerst een informele en open cultuur waarin de volgende merkwaarden centraal staan: slagvaardig, verbindend, deskundig en vooruitstrevend. Wij verwachten van onze medewerkers dat ze klant- en resultaatgericht zijn. De afgelopen jaren zijn wij door Adfiz uitgeroepen tot de beste zakelijke pensioenverzekeraar! Het Client Service Team Zakelijk staat onder leiding van de Teammanager. Het team is integraal verantwoordelijk voor de acquisitie van nieuwe klanten en het beheer van de bestaande klanten. Het Client Serviceteam bestaat oa uit pensioencoaches, relatiebeheerders en medewerkers voor de verwerking van nieuwe contracten en mutaties binnen deze contracten. 

WIE ZOEKEN WIJ?

De Administratief medewerker Pensioen die wij zoeken beschikt bij voorkeur over; 

  • Tenminste een MBO diploma, bij voorkeur aangevuld met Wft Pensioen;
  • Het enthousiasme en de energie om je verder te willen ontwikkelen;
  • Minimaal een aantal jaar ervaring in een soortgelijke functie;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift en uitstekende contactuele kwaliteiten;
  • Ambitie, klantgerichtheid en collegialiteit. 

WAT BIEDEN WIJ?
Naast een jaarcontract en een uitdagende functie bieden we goede arbeidsvoorwaarden. Je komt in een hecht team te werken, waar je veel kunt leren en waar je goed wordt begeleid. Kortom: een dynamische omgeving voor enthousiaste mensen die een mooie uitdaging zoeken in de pensioenbranche!

INTERESSE?
Ben jij onze nieuwe Administratief medewerker Pensioen? Stuur ons je CV met motivatie via de button SOLLICITEREN en leg ons uit waarom jij de persoon bent die gaat helpen onze ambities waar te maken. Voor meer informatie kun je ook bellen met onze recruiter Lydia van der Wal, op 035-625 4816 of kijk op onze algemene site www.scildon.nl. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het raadplegen van online informatie kan onderdeel uitmaken van ons selectieproces.