Menu


Ben jij een gedreven kandidaat-actuaris/Actuarieel Analist (of studerend daarvoor) die positieve energie krijgt van structuren, plannen & organiseren, die dingen afmaakt en binnen het bestaande kader op zoek gaat naar goede ideeën & concepten? Kortom: heb jij een visie en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging bij een leuke en professionele organisatie?

Scildon in Hilversum is op zoek naar een

 ACTUARIEEL MEDEWERKER (Medior) 

WAT GA JE DOEN?
De kerntaken van het Actuariaat liggen op het terrein van actuariële waardering, pricing, waarde- en risicomanagement. Het aandachtsgebied van deze functie ligt bij:

  • Zorgdragen voor de uitvoering en controle van de complexere berekeningen ter ondersteuning van de afdeling Operations, zodat een optimale service kan worden geboden aan relaties. 
  • Onderhouden en uitbreiden van de gebruikte programmatuur om actuariële modellen te optimaliseren en efficiëntieverbeteringen te realiseren. 
  • Aanspreekpunt/regiefunctie voor het actuariaat mbt data en datakwaliteit. 
  • Mede verantwoordelijk voor het opstellen en ontwikkelen van in- en externe concept rapportages over de financiële positie van het bedrijf, om te voldoen aan de wettelijke verplichtingen en informatiedoeleinden. 
  • Bijhouden en verwerken van ontwikkelingen op vaktechnisch gebied om een bijdrage te leveren aan een moderne en naar laatste inzichten gevormde bedrijfsvoering.

WIE ZIJN WIJ?
De afdeling Actuariaat telt 7 collega’s (waaronder 5 actuarissen AG) die zowel zelfstandig als in teamverband bijdragen aan een gezonde bedrijfsvoering binnen een financieel en commercieel beleid. Er wordt in integrale projectteams belangrijke input geleverd aan de ontwikkeling van nieuwe en bestaande producten en aan de implementatie van moderne wet- en regelgevingen zoals Solvency II, en alles wat onderdeel uitmaakt van goed en adequaat risicomanagement.

 De sfeer binnen onze organisatie is positief en open. Scildon is een gezonde, ambitieuze en toonaangevende organisatie die “value for money” producten levert op het gebied van vermogensadvies, collectieve pensioenen en risicoverzekeringen. Wij hebben een leidende positie in Nederland gekregen door onze ondernemingsgeest, gezonde ambitie, innovatief denken en een gestroomlijnde administratie. Mede dankzij de inzet van onze ongeveer 170 medewerkers zijn wij al 14 keer uitgeroepen tot ‘Beste Levensverzekeraar’!

WIE ZOEKEN WIJ? 

  • Een afgeronde opleiding actuarieel rekenaar en studerend voor Actuarieel Analist; 
  • Ca 2 jaar relevante werkervaring (levensverzekeringen); 
  • Affiniteit/ervaring met tools om te kunnen modelleren (zoals “R” en/of Excel); 
  • Belangrijke competenties voor deze functie zijn; analytisch vermogen, proactieve en klantgerichte instelling, uitstekende communicatieve vaardigheden, resultaat- en oplossingsgericht.

WAT BIEDEN WIJ?

Naast een uitdagende functie biedt Scildon goede arbeidsvoorwaarden. We helpen je te ontwikkelen en bieden de mogelijkheid tot het volgen van (vak)opleidingen. Kortom: een mooie uitdaging binnen een dynamische omgeving in de verzekeringsbranche!

INTERESSE?
Wil jij onze nieuwe Actuarieel Medewerker worden? Stuur ons je motivatie met CV via de button SOLLICITEREN en leg ons uit waarom jij de persoon bent die gaat helpen onze ambities waar te maken. Voor meer informatie kun je ook bellen met onze recruiter Lydia van der Wal, op 035-625 4816 of kijk op onze algemene site www.scildon.nl

 

Het raadplegen van online informatie kan onderdeel uitmaken van ons selectieproces.